Nov/Dec 2015 WAEC GCE Time Table

Today, i will showing to us the 2015 November/December 2015 WAEC GCE timetable. For those who wishes to download the timetable, i will also be dropping a link to that effect. So all you have to do is to scroll down Scroll down below to see the Time Table.

You can download the 2015 NECO Time Table by clicking here

Nov/Dec 2015  WAEC GCE Time Table

DATE – Monday 26th Oct. To

CODE – 4104

PAPER – French Paper IV (Aural Comprehension & Oral Expression)

Actual date and time will be fixed by the board.

DATE – Thursday, 29th Oct.

CODE – 4114

PAPER – Arabic Paper IV (Oral)

Council

DATE – Friday 30th Oct.

CODE – 6263/6262

PAPER – Stenography Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs

3.00 pm – 5.00 pm

DATE – Saturday 31st Oct.

CODE – 6264

CODE – 6261

PAPER – Stenography Paper IV Practical – (Word Processing) Stenography Paper I Practical

DURATION – 2hrs

DURATION – 1hr 13mins

11.0                 am – 1.00 pm

2.0                      pm – 3.13 pm

DATE – BMonday 2nd Nov.

CODE – 2011

PAPER – Biology Paper I (Alternative to Practical)

DURATION – 2hrs

2.00 pm – 4.00 pm

DATE – Tuesday 3rd Nov.

CODE – 2021

PAPER – Chemistry Paper I (Alternative to Practical)

DURATION – 2hrs

2.00 pm – 4.00 pm

DATE – Wednesday 4th Nov.

CODE – 4063/4061

PAPER – Geography Paper I (Objective & Practical)

DURATION – 2hrs 30mins

2.00 pm – 4.30 pm

DATE – Thursday 5th Nov.

CODE – 2031

PAPER – Physics Paper I (Alternative to Practical)

DURATION – 2hrs 45mins

2.00 pm – 4.45 pm

DATE – Friday 6th Nov.

CODE – 2061

PAPER – Agricultural Science Paper I (Alternative to Practical)

DURATION – 1hr 30mins

3.00 pm – 4.30 pm

DATE – Saturday 7th Nov.

CODE – 1023

PAPER – General Mathematics Paper III (Objective)

DURATION – 1hr 45mins

11.00 am – 12.45 pm

CODE – 1022

PAPER – General Mathematics Paper II (Essay)

DURATION – 2hrs 30mins

1.00 pm – 3.30 pm

DATE – Monday 9th Nov.

CODE – 5033/5032

PAPER – Commerce Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs 40mins

2.00 pm – 4.40 pm

DATE – Tuesday 10th Nov.

CODE – 2033/2032

PAPER – Physics Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

DATE – Wednesday 11th Nov.

CODE – 4013/4012

PAPER – Christian Religious Studies Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs 30mins

2.00 pm – 4.30 pm

DATE – Thursday 12th Nov.

CODE – 2023/2022

PAPER – Chemistry Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

DATE – Friday 13th Nov.

CODE – 2071

PAPER – Physical Education Paper I (Theory of Practice)

DURATION – 2hrs

3.00 pm – 5.00 pm

DATE – English Language Paper II (Essay)

CODE – 1012

DURATION – 1hr 45mins

11.00 am – 12.45 pm

1012 – Saturday 14th Nov.

DATE – 1013

PAPER – English Language Paper III (Objective)

DURATION – 1hr

12.45 pm – 1.45 pm

DATE – English Language Paper IV (Test of Orals)

CODE – 1014
DURATION – 45mins

2.10 pm – 2.55 pm

DATE – Monday 16th Nov.

CODE – 4083/4082

PAPER – Economics Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

DATE – Tuesday 17th Nov.

CODE – 2013/2012

PAPER – Biology Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs 30mins

2.00 pm – 4.30 pm

DATE – Wednesday 18th Nov.

CODE – 2063/2062

PAPER – Agricultural Science Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs 30mins

2.00 pm – 4.30 pm

DATE – Thursday 19th Nov.

CODE – 4073/4072

PAPER – Government Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs 40mins

2.00 pm – 4.40 pm

DATE – Friday 20th Nov.

CODE – 2073/2072

PAPER – Physical Education Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs

3.00 pm – 5.00 pm

PAPER – Islamic Studies Paper III & II (Objective & Essay)

CODE – 4023/4022
DURATION – 2hrs 30mins

11.00 am – 1.30 pm

DATE – Saturday 21st Nov.

CODE – 6283/6282

CODE – 6333/6332

PAPER – Store Keeping Paper III & II (Objective & Essay) Marketing Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 2hrs 40mins 2hrs 40mins

2.0                   pm – 4.40 pm

2.0                   pm – 4.40 pm

PAPER – Salesmanship Paper III & II (Objective & Essay)

CODE – 6343/6342
DURATION – 2hrs 40mins

2.00 pm – 4.40 pm

DATE – Monday 23rd Nov.

CODE – 4062

PAPER – Geography Paper II (Essay)

DURATION – 2hrs

2.00 pm – 4.00 pm

DATE – Tuesday 24th Nov.

CODE – 1033/1032

PAPER – Civic Education Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

PAPER – Hausa Paper III & II (Objective & Essay)

CODE – 4123/4122
DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

DATE – Wednesday 25th Nov.

CODE – 4133/4132

PAPER – Igbo Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION -3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

PAPER – Yoruba Paper III & II (Objective & Essay)

CODE – 4143/4142
DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

DATE – Thursday 26th Nov.

CODE –  2051

CODE – 2053/2052

PAPER – Health Education Paper I (Test of Practical)

PAPER – Health Education Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 1hr 30mins 2hrs

2.00 pm – 3.30 pm 3.45 pm – 5.45 pm

DATE – Friday 27th Nov.

CODE – 4092

PAPER – Literature in English Paper II (Drama & Poetry)

DURATION – 1hr 40mins

3.00 pm – 4.40 pm

DATE – Saturday 28th Nov.

CODE – 2043

CODE – 2042

PAPER – Further Mathematics Paper III (Objective) Further Mathematics Paper II (Essay)

DURATION – 2hrs

2hrs 30mins

11.00 am – 1.00 pm 1.30 pm – 4.00 pm

DATE – Monday 30th Dec.

CODE – 4113

CODE – 4112

PAPER – Arabic Paper III (Objective)

PAPER – Arabic Paper II (Essay & Literature)

DURATION – 1hr 30mins 2hrs

2.00 pm – 3.30 pm 3.30 pm – 5.30 pm

DATE – Tuesday 1st Dec.

CODE – 4053/4052

PAPER – History Paper III & II (Objective & Essay)

DURATION – 3hrs

2.00 pm – 5.00 pm

Wednesday 2nd Dec.

CODE –  5023

CODE – 5022

PAPER – Financial Accounting Paper III (Objective) Financial Accounting Paper II (Theory & Practice)

DURATION – 1hr 20mins 2hrs 30mins

2.00 pm – 3.20 pm 3.20 pm – 5.50 pm

DATE – Thursday 3rd Dec.

CODE – 4093

CODE – 4094

PAPER – Literature in English Paper III (Objective) Literature in English Paper IV (Prose)

DURATION – 1hr

1hr 15mins

2.0                   pm – 3.00 pm

3.0                   pm – 4.15 pm

DATE – Friday 4th Dec.

CODE – 4101

CODE – 4102

French Paper I (Written Comprehension) French Paper II (Written Expression)

DURATION – 1hr

1hr 45mins

3.0                   pm – 4.00 pm

4.0                   pm – 5.45 pm

Speak Your Mind

*

error: Content is protected !!